uniek opleidingstraject van 3 tot 7 juni (elke dag van 10:30-12:00)

ANDERS BELONEN: ontdek de kracht van experience-driven rewards.

Leer met prof. Joris De Wortelaer en Nathalie Arteel hoe je traditionele verloningsstrategieën transformeert naar een individueel gericht beloningsmodel dat leidt tot hogere motivatie, rendabiliteit en retentie.

✅ Bekijk video's met meer uitleg: klik hier
✅ Lees het gedetailleerde programma: klik hier

Registreer vóór 15 april en geniet van €500 vroegboekvoordeel!

training

We gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.
Lees er meer over in onze Privacy disclaimer.

Deze opleiding verschaft een grondig begrip van de methodologie, implementatie en financiële optimalisatie van 'ervaringsgerichte' beloningen.

Leer de praktische uitdagingen en juridische aspecten te begrijpen en ontdek hoe je door een andere benadering van belonen een grotere impact kunt hebben op retentie en medewerkersbetrokkenheid. Ontdek strategieën om nieuwe budgettaire ruimte te creëren en leer hoe je deze effectief kunt benutten bij het integreren van 'ervaringsgerichte beloningen'.

Bekijk hier enkele video's met meer uitleg over de opleiding.


Schrijf je nu in voor dit unieke opleidingstraject met professor Joris De Wortelaer en waarderingsexpert Nathalie Arteel.

Voor wie is deze opleiding geschikt?
Voor iedereen die op zoek is om een positieve impact te maken binnen zijn organisatie. Of het nu gaat over retentie, motivatie, wellbeing, cultuur, employer branding en meer. Voor elke manager die onvoldoende resultaat ziet op basis van het huidige verloningsmodel.

Waarom zeker deelnemen?
Deze opleiding is een ideale wake-up call om de wijze waarop je vandaag naar verloning kijkt te challengen. Je krijgt een nieuwe denkwijze aangereikt die je veel meer mogelijkheden laat zien dan je momenteel benut.

Praktisch:


Wanneer?

Week van 3 tot 7 juni, elke dag van 10u30 tot 12u00.

Waar?

Dit is een online opleidingsprogramma. Je krijgt een unieke link die gekoppeld is aan jouw e-mailadres, zodat je makkelijk kan inloggen en nadien de sessies herbekijken.

Kostprijs?

De investering bedraagt 1.950 euro, excl btw. Na betaling ontvang je een factuur via e-mail indien gevraagd bij inschrijving.

Vroegboekaanbod: wie inschrijft vóór 15 april bespaart 500 euro en betaalt 1.450 euro (excl. BTW).

ervaringsgericht-verlonen
joris

Over Joris De Wortelaer:

Professor Joris De Wortelaer heeft twintig jaar ervaring als Compensation & Benefits-manager bij ING België. Hij is advocaat sociaal recht met een eigen kantoor en professor juridische aspecten van HR-management aan de VUB in Brussel.

https://www.linkedin.com/in/jorisdewortelaer

Over Nathalie Arteel:

Nathalie Arteel is co-CEO van Arteel Group en een toonaangevende expert in België op het vlak van cultuur, mindset en zelfleiderschap. Ze ondersteunt leiders bij succesvolle veranderingen en het bouwen van een positieve bedrijfscultuur. Ze is naast ondernemer, ook keynote spreker en High-Performance & Thinking into Results coach.

https://www.linkedin.com/in/nathalie-arteel-8034232

nathalie-2

Schrijf vandaag in voor de opleiding ANDERS BELONEN!

We gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.
Lees er meer over in onze Privacy disclaimer.

Arteel 2024 • Cookies / Privacy

.